Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lasagnette recept
Lasagnette recept

Lasagnette


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rul de gehakt en snijd ondertussen de paprika in blokjes en de prei in halve ringen. Als het gehakt gebakken is, voeg je de paprika en prei toe en bak dit 5 minuten mee. Maak ondertussen de saus aan volgen de verpakking en kook dat 1 minuut mee. Als dat gebeurt is, voeg je de lasagnette en de 2 a 3 handen macaroni toe en roer dit er goed doorheen. Dit laat je ook 1 minuut door koken. Dit mengsel doe je in de ovenschaal en je bestrooit dit met de geraspte kaas. Dit moet 40 minuten in de oven op 220 graden C. Eet smakelijk.

Allergenen Informatie

Voor dit lasagnette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven