Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lasagne met rundergehakt, tomaten en paprika recept
Lasagne met rundergehakt, tomaten en paprika recept

Lasagne met rundergehakt, tomaten en paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de sjalotjes fijn. Laat de paprika's uitlekken. Vet een ovenschaal in. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een braadpan en bak het gehakt rul. Voeg de chalotjes toe en bak het 5 minuten mee. Voeg al roerend de tomatenblokjes met 100 mililiter bouillon toe en laat het geheel 20 minuten afgedekt op laag vuur suddreen. Breng het op smaak met zout. Verwarm de oven voor op 175 graden C. Verhit 3 eetlepels olijfolie in een pan, voeg al roerend de bloem toe en laat het 3 minuten pruttelen. Voeg beetje bij beetje de rest van de bouillon toe en laat het geheel 5 minuten afgedekt zachtjes koken. Breng het op smaak met zout. Snijd de helft van de paprika's in kleine stukjes en de rest in repen. Schep een beetje gehaktsaus in de ovenschaal en bedek het met lasagnevellen. Verdeel de helft van de gehaktsaus met stukjes paprika erover. Schep de bloemsaus erover en bedek het met lasagnevellen. Herhaal het tot alle ingrediŽnten op zijn. Strijk de rest van de saus over de laatste lasagnevellen en verdeel de paprikarepen erover. Bedruppel het geheel met olijfolie. Bak de lasagne in het midden van de oven in 40 minuten bruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lasagne met rundergehakt, tomaten en paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Lasagne met rundergehakt, tomaten en paprika heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Veel te weinig voor 4 personen. De lasagnevellen zijn er veel te veel, deze passen nooit in de hoeveelheid saus die er maar bij zit. Extra groentes zouden geen overbodige luxe zijn.
    Lasagnemaker gaf dit recept op 16 augustus 2016 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven