Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lasagne bolognese recept
Lasagne bolognese recept

Lasagne bolognese


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak het gehakt in de hete olie bruin en rul. Voeg de tomatensaus toe en laat de saus op een laag vuur ca. 7 min. zachtjes koken. Roer het zakje lasagnesaus uit het pak door 1/2 liter water en breng het al roerend aan de kook. Verkruimel de kaas erboven en laat hem al roerende smelten. Verdeel 1/3 deel van de gehaktsaus, 1/3 deel van de courgetteplakjes en 1/3 deel van de lasagnebladen en 1/3 deel van de kaassaus in laagjes over een ovenvaste schaal. Herhaal de laagjes totdat alles is verbruikt. Bak de lasagne in een voorverwarmde oven (200 graden C.) in ca. 40 min. lichtbruin en gaar. Lekker met een groene salade en stokbrood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lasagne bolognese recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven