Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamvlees met geitenkaas recept
Lamvlees met geitenkaas recept

Lamvlees met geitenkaas


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Snijd de sjalotjes fijn. Snijd het lamsvlees en de geitenkaas in blokjes. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalotjes glazig. Voeg de aardappelblokjes met vlees toe en roer het goed door elkaar. Vet 4 stukjes bakpapier van 40 x 40 cm in met olijfolie. Verdeel het vleesmengsel over de stukjes bakpapier en bestrooi het met zout en oregano. Verdeel de kaas erover en druppel de rest van de olijfolie erover. Vouw de pakketjes dicht en verpak ze ieder apart in alu-folie. Leg de pakketjes in een ovenschaal en laat ze in het midden van de oven in 50 minuten garen. Temper de oven na 10 minuten tot 180 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lamvlees met geitenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven