Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Krokante gehaktschotel (oven) recept
Krokante gehaktschotel (oven) recept

Krokante gehaktschotel (oven)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 190 C (heteluchtoven 175 C, gasovenstand 5). Snijd de champignons in plakjes en de wortel in kleine stukjes. Smelt de margarine op een laag vuur. Bak het gehakt zonder olie of margarine rul en bruin. Bak de gesneden groenten even mee. Voeg 350 mililiter water en de inhoud van het zakje Knorr Mix toe. Breng de saus al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat alles nog 2.5 minuten zachtjes doorkoken. Doe de saus in een ovenschaal. Bestrijk de vellen filodeeg met de margarine en bestrooi ze licht met de kerriepoeder. Leg de vellen filodeeg losjes op de schotel. Zet de schaal in de hete oven tot het deeg goudbruin en knapperig is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit krokante gehaktschotel (oven) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven