Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippenbout uit de oven met aardappelschijfjes recept
Kippenbout uit de oven met aardappelschijfjes recept

Kippenbout uit de oven met aardappelschijfjes


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Vet een ovenschaal in met een druppeltje olie. Verdeel de aardappelplakjes over de bodem. Bestrooi ze met zout en peper. Meng door de rest van de olie het citroensap, de uitgeperste knoflook, oregano, zout en peper. Leg de kippenpoten op de aardappelschijfjes en bestrijk ze met de geurige olie. Schuif de schotel ca. 45 minuten in een op 200 graden C. voorverwarmde oven.

Serveersuggesties

Lekker met een tomatensalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kippenbout uit de oven met aardappelschijfjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kippenbout uit de oven met aardappelschijfjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik heb het zelf uitgeprobeerd. Heel lekker, bedankt!
    Miek gaf dit recept op 20 oktober 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven