Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip-spinazielasagne recept
Kip-spinazielasagne recept

Kip-spinazielasagne


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Laat de spinazie ontdooien. Snipper de knoflook. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Verhit de olijfolie en fruit de knoflook. Voeg de spinazie toe en bak tot het vocht verdampt is. Breng het op smaak met zout en zet het apart. Smelt de boter in een steelpan, voeg de bloem toe en bak het 1 minuut. Voeg al roerend de melk toe, breng het aan de kook en laat het 2 minuten zachtjes koken. Voeg de kaas toe en laat het afkoelen. Voeg 125 mililiter kaassaus toe aan het spinaziemengsel. Snijd de kipfilet in reepjes. Schep 1/3 deel van het spinaziemengsel in een ingevette ovenschaal, dek het af met een vel lasagne. Schep 1/3 spinaziemengsel erop. Schep de helft van de kip erover en een lasagnevel. Schep het laatste spinaziemengsel erop, kipreepjes en lasagne. Schenk de rest van de kaassaus erover. Bestrooi het gerecht met de extra kaas. Bak de lasagne in het midden van de oven in 40 minuten gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip-spinazielasagne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven