Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Keshi yena recept
Keshi yena recept

Keshi yena


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Peterselie fijn knippen. Ui snipperen. Pruimen ontpitten. Pruimen en olijven fijn snijden en in een pan 2 minuten bruin bakken. Ui toevoegen en 2 minuten meebakken. Peterselie, tomaten, pruimen, olijven, piccalily, rozijnen, zout en peper toevoegen. Onafgedekt 10 minuten laten sudderen,tot een dikke saus ontstaat. Iets laten afkoelen. In kom eieren los kloppen. Kipmengsel erdoor roeren. Schaal invetten. Bodem en wand bestrooien met paneermeel. 4 plakken kaas ter grote van de bodem snijden. Rest kaas in de lengte halveren. 2 ronde plakken op bodem leggen. Wand bedekken met lange plakken kaas(overlap). Kipmengsel erin scheppen. Afdekken met ronde plak kaas. Plakken kaas die uitsteken naar binnen vouwen en andere ronde plak erop leggen. Oven voorverwarmen op 175 graden C. 1 liter water aan de kook brengen. Schaal in braadslede zetten. Kokend water in de braadslede gieten. Kippastei in de oven in 40 minuten gaar laten worden. Pastei 10 minuten laten rusten. Platte schaal erop leggen en omkeren.

Allergenen Informatie

Voor dit keshi yena recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Keshi yena heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Een voortreffelijk maar ook machtig maaltijd. Doet mij aan mijn jeugd terug denken.
    Adnil gaf dit recept op 1 januari 2008 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven