Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karbonadeschotel met paprikaroom recept
Karbonadeschotel met paprikaroom recept

Karbonadeschotel met paprikaroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de champignons schoon en snijd ze naar gelang de grootte in 2 of 4 stukken.
Halveer de paprika en verwijder de zaadlijsten. Was de paprika en snijd hem in stukken.
Pel en snipper de uien.
Was de peterselie, schud hem droog en hak hem fijn. Dep het vlees droog. Rasp de kaas
Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de olie in een grote pan. Braad het vlees er aan beide zijden op hoog vuur in aan.
Breng op smaak met zout en peper. Neem uit de pan.

Bak de champignons kort in het bakvet, voeg de ui en de paprika toe en bak ca. 5 minuten mee.
Breng op smaak met zout en peper. Bestrooi met bloem. Schenk al roerend 150 ml water en de slagroom erbij. Breng aan de kook en kook ca. 1 minuut. Spatel de peterselie er doorheen en breng op smaak met zout en peper.
Verdeel het vlees en de groentesaus over een ovenschaal. Bestrooi met de kaas en bak 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit karbonadeschotel met paprikaroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven