Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsfricandeau met groenten uit de braadzak recept
Kalfsfricandeau met groenten uit de braadzak recept

Kalfsfricandeau met groenten uit de braadzak


Ingrediënten


Bereidingswijze


De gesneden ui en wortel en knoflookteentjes in de braadzak leggen en bestrooien met zout en peper. De kalfsfricandeau inwrijven met zout, peper en pesto, op de groenten in de braadzak leggen en bedekken met de overige kruiden. De braadzak dicht binden, in een ovenschaal leggen en met een vork 2 gaatjes in de braadzak prikken. De schaal in een voorverwarmde oven van 225 graden C. plaatsen en de kalfsfricandeau in 45 minuten garen (de kalfsfricandeau moet nog net rosť zijn). de kalfsfricandeau uit de braadzak nemen, afdekken met aluminiumfolie en 10 minuten laten rusten. Snijd de kalfsfricandeau met een scherp mes in niet te dikke plakken en serveer deze op de groenten en het braadvocht uit de braadzak.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kalfsfricandeau met groenten uit de braadzak recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven