Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwfilet onder een dakje recept
Kabeljauwfilet onder een dakje recept

Kabeljauwfilet onder een dakje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Snipper de sjalotjes en knoflook fijn. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Besprenkel de kabeljauwfilet met limoensap en bestrooi ze met zout. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalotjes in 5 minuten glazig. Voeg de knoflook toe en bak het kort mee. Voeg de tomaten met tijm, wijn, peterselie en suiker toe en kook het geheel tot een dikke saus. Dep de kabeljauwfilet droog en leg hem in een ovenschaal. Schenk de saus erover en bestrooi het gerecht met paneermeel. Leg klontjes boter erop. Laat het gerecht in het midden van de oven in 30 minuten gaar bakken met een mooi dakje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwfilet onder een dakje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven