Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwfilet met kaas recept
Kabeljauwfilet met kaas recept

Kabeljauwfilet met kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de sjalotjes in ringetjes. Snijd de worteltjes in plakjes. Breng het water met wijn, sjalotjes, worteltjes, citroen, peterselie, laurier en zout aan de kook. Laat het geheel 1/2 uur op laag vuur trekken. Breng het geheel aan de kook en pocheer de kabeljauwfilet 15 minuten. Vet een ovenschaal in met boter. Neem de vis met de schuimspaan uit de pan en leg hem in de ovenschaal. Zeef het kookvocht en laat het geheel tot de helft inkoken. Schenk het kookvocht over de vis en bestrooi hem met de kaas. Verdeel klontjes boter erover. Verwarm de oven voor op 200 graden C. en bak het geheel in het midden van de oven 10 minuten tot de kaas gesmolten is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwfilet met kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven