Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwfilet met een kaasjasje recept
Kabeljauwfilet met een kaasjasje recept

Kabeljauwfilet met een kaasjasje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de sjalotjes. Snijd de courgette in plakjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de sjalotjes al roerend in 10 minuten glazig. Snijd de tomaten in stukjes en bewaar het vocht. Voeg de courgetteplakjes met tomaatstukjes toe en bak het 5 minuten mee. Voeg het tomatenvocht met tijm en zout toe en breng het geheel aan de kook. Vet een ovenschaal in met olijfolie en schep het mengsel in de schaal. Leg de vis op het tomatenmengsel. Bestrooi het met zout en de kaas. Verwarm de oven voor op 200 graden C. en laat de kaas in het midden van de oven in 20 minuten smelten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwfilet met een kaasjasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven