Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw uit de oven met courgette, spek en champignons recept
Kabeljauw uit de oven met courgette, spek en champignons recept

Kabeljauw uit de oven met courgette, spek en champignons


Ingrediënten


50

Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 180 graden C. Bak de spekjes knapperig in 1 eetlepel olijfolie en haal ze uit de pan. Doe er nog een lepel olie bij en bak de uiensnippers, courgetteblokjes en champignons. Doe als laatste de tomatenblokjes erbij en roer er de spekblokjes weer door. Maak op smaak met de kruiden, peper en zout. Doe de inhoud van de pan in een ovenschaal en leg hier de kabeljauwfilets op gekruid met zout en peper. Roer de mosterd door de boursin cuisine en verdeel dit over de kabeljauw. Plaats de schaal in de oven en bak in ongeveer 20 minuten de kabeljauw gaar. Strooi na 10 minuten bakken de geraspte kaas over de vis.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauw uit de oven met courgette, spek en champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kabeljauw uit de oven met courgette, spek en champignons heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Vier sterren recept copy toegevoegd aan mijn recepten map. Persoonlijk heb ik in de laatste minuut nog wat zeekraal toe gevoegd die heel kort heb geblancheerd. Heerlijk. Bedankt!
    Fred Bijloo gaf dit recept op 25 juli 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven