Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaasschotel met spruiten recept
Kaasschotel met spruiten recept

Kaasschotel met spruiten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 C. Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook ze in gezouten water in 20 minuten gaar. Halveer ondertussen de spruiten en kook ze in water met zout voor 5 minuten. Giet af en spoel af onder koud stromend water. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de amandelen in 3 minuten goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Verwarm tegelijkertijd de melk 2 minuten in een steelpan. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met de pureestamper. Klop de melk met een garde door de puree. Voeg 25 gram boter, de nootmuskaat, de kaas en de ham snippers toe. Schep voorzichtig de spruiten, ham en amandelen erdoor. Verdeel over de ovenschaal. Snijd de rest van de boter in vlokjes en verdeel erover. Bak ca. 1 5 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaasschotel met spruiten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kaasschotel met spruiten heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Wat moet ik met de kleingesneden ham?
    Jacqueline gaf dit recept op 9 december 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven