Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indische gehaktaart recept
Indische gehaktaart recept

Indische gehaktaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 gram C. Deeg laten ontdooien. Pepertje uit het groentenpakket schoonmaken en in ringetjes snijden. Gehakt rul bakken. Knoflook erover persen, pepertje en groenten erbij en even meebakken. Mix met 50 mililiter water, sambal en ketjap toevoegen. Goed omroeren. Mengsel af laten koelen. Eieren loskloppen. Vorm met deeg bekleden. Eieren door mengsel scheppen en in taartvorm doen. In midden van oven in ca. 25 min. gaar en goudbruin bakken. Lekker met seroendeng, atjar of komkommer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit indische gehaktaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven