

Hutspotovenschotel
- Nederland
- Ovenschotels
- 4 portie(s)
- 20 minuten
- 30 minuten
- breemer
Ingrediënten
- 500 gram winterpeen
- 500 gram uien
- 1kg aardappels
- 500 gram gekruid gehakt half/half
- sambal
- ketjap
- Geraspte kaas
Bereidingswijze
Bak het gehakt met sambal en ketjap naar smaak
Doe het gehakt in een ingevette ovenschaal, de hutspot erbovenop en bestrooi met de gemalen kaas.
Zet de schotel 30 min in een voorverwarmde oven van 200 graden
Allergenen Informatie
Voor dit hutspotovenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Ovenschotels
- Hutspotovenschotel