Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartverwarmende ovenschotel Moussaka met ricotta en oregano recept
Hartverwarmende ovenschotel Moussaka met ricotta en oregano recept

Hartverwarmende ovenschotel Moussaka met ricotta en oregano


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uien fijn en de aubergine in blokjes. Besprenkel daarna de aubergine onmiddellijk met citroensap. Bak de aubergine kort in wat Bertolli olijfolie en kruid met peper en zout. Bak het vlees met de rest van de olijfolie en voeg de gepelde en ontpitte tomaten toe en laat een tiental minuutjes sudderen. Kook intussen de melk en bind met de Ma´zena Express voor Witte Sauzen en voeg peper, zout en eidooier toe. Klop er de ricotta onder. Meng de aubergine met het gehakt en voeg 1 geperst teentje knoflook en het kruidenblokje Knorr Bouquet Garni toe. Doe het vlees in een ovenschotel, overgiet het met de saus en bestrooi met de gemalen Parmezaanse kaas. Plaats de ovenschotel in de oven en laat gedurende 45 minuten gaar worden op 180░C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartverwarmende ovenschotel moussaka met ricotta en oregano recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven