Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprika's uit de oven recept
Gevulde paprika's uit de oven recept

Gevulde paprika's uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrijk een lage ovenschotel met boter. Halveer de paprika's in
de lengte, ontdoe ze van het kroontje, het zaad en de zaadlijsten
en was ze.
Breng een ruime hoeveelheid water met zout aan de kook. Blancheer
er 3 minuten de paprikahelften in. Reken de blancheertijd
vanaf het moment dat het water met de paprika's weer flink doorkookt.
Koel de paprikahelften af onder de kraan.
Maak het gehakt smeu´g aan met fijngesnipperde ui, het ei,
paneermeel, zure room of yoghurt, water of melk, zout, gedroogde
en verse kruiden. Maak het goed op smaak. Vul er de helften
mee.
Leg ze in de ovenschotel, bestrooi elke gevulde paprikahelft dun
met paneermeel en leg er een klontje boter op. Doe onder in de
schotel wat tomatensap (of water).
Zet de schotel op een rooster in de voorverwarmde oven. Laat het
gehakt gaar en bovenop bruin worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika's uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven