Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde courgettes of komkommers recept
Gevulde courgettes of komkommers recept

Gevulde courgettes of komkommers


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het gehakt t/m het paneermeel door elkaar. Halveer de courgettes/komkommer in de lengte en haal de zaadlijsten eruit. Haal van de onderkant een streepje schil weg met een dunschiller, blijven ze beter liggen in de ovenschaal! Vet een ovenschaal in, leg de courgettes/komkommers in de schaal, eventueel in stukken. Vul ze met het mengsel. Maak een sausje van de tomatenpuree en bouillon, giet dit over de groente. Strooi er de geraspte kaas overheen. Zet 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden C. Eventueel nog 10 minuten onder de grill voor een mooi bruin korstje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde courgettes of komkommers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven