Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehakttaart Italiaanse Stijl recept
Gehakttaart Italiaanse Stijl recept

Gehakttaart Italiaanse Stijl


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180║C. Pel en snipper de uien en knoflook. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de uien en knoflook ca. 2 minuten en laat het afkoelen. Snijd de mozzarella in blokjes. Hak de peterselie fijn. Laat het deeg ontdooien. Kneed in een kom het gehakt met de gebakken uien, knoflook, mozzarella, 3 eieren, broodkruim, mosterd, peterselie en breng het op smaak met zout en peper. Vet een quiche ľof springvorm in en druk de plakjes bladerdeeg dakpansgewijs tegen de rand van de vorm (niet op de bodem) en laat het deeg overhangen. Schep het gehaktmengsel erin en vouw het deeg over het gehakt heen. Bestrijk het met losgeklopt ei en bak het in 52.5 minuten gaar in de voorverwarmde oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehakttaart italiaanse stijl recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven