Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehakttaart recept
Gehakttaart recept

Gehakttaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de net ontdooide plakjes bladerdeeg op elkaar en rol ze uit. Leg het deeg in de beboterde vorm. Prik met een vork gaatjes in de deegbodem. Snijd de uien in ringen en snipper de knoflook. Snijd de gewassen champignons in vieren. Bak de uien in de hete boter goudbruin. Voeg het gesnipperde teentje knoflook en de champignons toe en bak deze even mee. Laat het mengsel nu afkoelen. Bak het gehakt als volgt rul. Leg het gehakt in een droge koekenpan en prak het goed met een vork. Strooi er vervolgens de gesnipperde knoflook en de kerrie over heen en bak deze even mee. Voeg tot slot de koriander toe. Laat dit mengsel eveneens afkoelen. Klop de eieren los in een kom en meng de zure room erdoor. Leg in de vorm als eerste het uien-champignonmengsel. Verdeel hierover het gehaktmengsel en tot slot het eier-roommengsel. Zet de taart op het rooster onderin de oven. Deze gehakt taart smaakt warm het lekkerst. Oven temperatuur: 175 graden C Baktijd: 45 min.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehakttaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven