Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktbrood met champignons en paprika recept
Gehaktbrood met champignons en paprika recept

Gehaktbrood met champignons en paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwamen op ca. 200 graden C. Champignons in plakjes snijden, uien snipperen en paprika in stukjes snijden. In een koekenpan de baconsnippers in een beetje becel of boter fruiten. Ui toevoegen en meefruiten. Dan de paprika, meefruiten en dan de champignons even meefruiten. Het brood in een keukenmachine fijnmalen. Het gehakt in een grote kom doen en mengen met de geklopte eieren, de broodkruimels en de inhoud van de koekenpan. Alles goed doorelkaar kneden en peterselie erbij doen. Het geheel in een beboterd bakblik, formaat cakeblik doen en ca. 1 uur bakken in de oven. De ovenschotel hoef je vooraf niet in te vetten, er komt genoeg vocht vrij. Als het gehaktbrood klaar is, het eventueel te veel aan vet/vocht afgieten in een schaal (niet in gootsteen, verstoppingsgevaar!). Het brood is zowel warm, als lauw, als koud lekker.

Serveersuggesties

Lekker als onderdeel van een (koud) buffet.

Allergenen Informatie

Voor dit gehaktbrood met champignons en paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven