Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktbrood met avocada en tomaat recept
Gehaktbrood met avocada en tomaat recept

Gehaktbrood met avocada en tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Pel en snipper de sjalot, ontvel de tomaet en snijd het vruchtvlees in plakjes. Week het brood in zoveel melk dat het onderstaat. Halveer de avocado, verwijder de pit en de schil en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Kneed door het gehakt de sjalot, het uitgeknepen brood, juspoeder en de eieren en meng tot slot de avocado erdoor. Doe de helft van het gehaktbrood in een cakevorm (inhoud 1 liter), druk het aan, verdeel de plakjes tomaat erover en druk alles voorzichtig aan. Bestrijk de bovenkant met tomatenketchup. Bak het gehaktbrood in het midden van de oven in ca. 1 uur gaar, laat het 5 minuten in de vorm rusten en giet het vocht eraf. Lekker met gebakken aardappeltjes en sperziebonen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktbrood met avocada en tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven