Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehakt met bloemkool en preiovenschotel recept
Gehakt met bloemkool en preiovenschotel recept

Gehakt met bloemkool en preiovenschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gehakt rullen en ui en knoflook 2 minuten meebakken. Daarna prei toevoegen en 5 minuten meebakken. Voeg daarna de champignons en de kruiden toe inclusief zout. Bak de bloemkool nog even mee. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie. Leg daarin de helft van de aardappels. Leg daarop het gehakt- groentemengsel. Daarna de rest van de aardappels eroverheen draperen. Schenk de slagroom gelijkmatig over de schotel. Afdekken met de kaas en 4 5 minuten in een oven van 200 graden C. Controleer na een minuut of 25 of de bovenkant niet te donker wordt, anders afdekken met een schaal of folie.

Serveersuggesties

Wil je een magere variant dan kun je de room vervangen door halfroom of half/half melk en room. Het gehakt vervang je door mager gehakt. De kaas door 30+ kaas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gehakt met bloemkool en preiovenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gehakt met bloemkool en preiovenschotel heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

 • Whooehoe das lekker! Staat in mijn favorieten!
  Le coq gaf dit recept op 11 september 2012 5 uit 5 sterren
 • WHOOEHOEE das lekker! Staat in mijn favorieten!
  Le coq sportiv gaf dit recept op 11 september 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven