Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehakt-brie taart recept
Gehakt-brie taart recept

Gehakt-brie taart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ui snipperen, knoflook hakken en courgette en paprika in blokjes snijden. Champignons in plakjes en brie in dunne plakken snijden Bladerdeeg uitspreiden om te laten ontdooien. De taartvorm invetten en bekleden met bladerdeeg. Ui fruiten, knoflook toevoegen en gehakt rul bakken. Kruiden met liefst verse kruiden. Scheutje rode wijn erbij. Daarna groente toevoegen. Paar minuten roerbakken tot de rode wijn en overig vocht verdampt is. Tomatenpuree erbij en nog eventjes laten pruttelen. Daarna de inhoud van de pan in een groot vergiet overdoen en laten uitdruipen. Het gehaktmengsel in de taartvorm doen. Afdekken met een laagje brie en de taart sluiten met bladerdeeg (in midden een klein gat openlaten). Ongeveer 45 minuten in voorverwarmde oven bakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehakt-brie taart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven