Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde witte asperges recept
Gegratineerde witte asperges recept

Gegratineerde witte asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Vet een ovenschaal in met wat boter.
Breng een grote pan met water en wat zout aan de kook en kook hierin de asperges in 2 minuten, giet ze af en spoel ze met koud water.
Leg de asperges op een dubbelgevouwen theedoek, verwarm de bechamelsaus. (Of als je een pakje gebruikt volg dan de aanwijzing op de verpakking).
Roer de kaas, de tijm, de nootmuskaat en peper erdoorheen.
Verdeel de asperges over de ovenschaal en schenk de kaassaus over de asperges, bestrooi het gerecht met wat goudse kaas.
Zet de schaal in de oven en bak in 20 minuten af.
Laat het gerecht onder de hete grill in een paar minuten goudbruin worden.

Serveersuggesties

Lekker met gekookte aardappels en een groene salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde witte asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven