Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde stamppot met spruitjes recept
Gegratineerde stamppot met spruitjes recept

Gegratineerde stamppot met spruitjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen en spruitjes apart gaar. Hak de spruitjes in kleine stukken en meng ze met de gestampte aardappelen, de zure room, 100 g van de Comtékaas, het Breydelspek en de eidooier. Doe de stamppot in een vuurvaste schaal (of vier aparte schaaltjes) en bestrooi met 50 gram Comtékaas, paneermeel en enkele kleine klontjes boter. Gratineer kort onder een hete grill.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gegratineerde stamppot met spruitjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven