Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde macaroni met zalm en spinazie recept
Gegratineerde macaroni met zalm en spinazie recept

Gegratineerde macaroni met zalm en spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de macaroni beetgaar volgens de aanwijzingen. Pel en snipper de uien. Verhit de olijfolie in een wok. Fruit de ui zachtjes glazig. Snijd de zalm in blokjes en bak deze mee. Voeg de spinazie in gedeelten toe en roerbak tot de blaadjes slinken. Voeg zout en peper naar smaak toe. Bereid de kaassaus met melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de mozzarella in plakken. Giet de macaroni af en meng de pasta met de zalm en pastasaus door de spinazie. Warm het geheel al omscheppend enkele minuten goed door. Doe de pasta over in een ovenschaal. Verdeel de kaassaus en mozzarella erover. Maal er wat peper boven en laat de schotel onder een hete grill in 4 minuten licht kleuren. Dit gerecht kun je ook goed al eerder op de dag maken en 's avonds 45 min op 180 graden C. opwarmen. Dan doe je alles in de ovenschaal maar zet deze niet onder de grill.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde macaroni met zalm en spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven