Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalen in pikante roomsaus recept
Garnalen in pikante roomsaus recept

Garnalen in pikante roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm oven voor op 220 graden C. Laat garnalen eerst ontdooien. Indien nodig: Ontvel trostomaten en snijd ze in kleine blokjes. Doe tomaten in kom en meng met sambal en creme fraiche. Verhit olie in aardewerken schaal en bak hierin de garnalen samen met de knoflook. Voeg zout en Provencaalse kruiden toe. Giet tomatenmengsel er over. Zet schaal ca. 60 min. in oven. Serveer met pasta en gemengde salade met vinaigrette van olijfolie en citroensap

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit garnalen in pikante roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven