Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frittata met broccoli en ham recept
Frittata met broccoli en ham recept

Frittata met broccoli en ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de sneetjes brood in een broodrooster, snijd de korstjes eraf en snijd ze elk in 4 repen. Verwarm de oven op 200C. Kook de broccoliroosjes in ruim kokend water met zout in 5 min. beetgaar. Laat ze uitlekken en verdeel ze in heel kleine roosjes. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringentjes. Pel en snipper de knoflook, verkruimel de kaas. Vet een lage taartvorm (24 cm ) in met olie. Meng de eieren met broccoli, uitjes, knoflook, room, ham, peterselie, zout en peper, schenk het eimengsel in de taartvorm en strooi de kaas erover. Bak de frittata 17.5 min in de oven tot de eieren gestold zijn en de kaas gesmolten is. Afwerking : Snijd de frittata in 8 stukken en geef het brood erbij. Lekker met een groene salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit frittata met broccoli en ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven