Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Franse groenten- en broodgratin recept
Franse groenten- en broodgratin recept

Franse groenten- en broodgratin


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de sneedjes brood door de helft. Snijd de vleestomaten in plakjes van ca. 1 cm breed. Snijd de paprika in reepjes. Snijd de courgette in plakjes van ca. 0,5 cm breed. Snijd het ontbijtspek in blokjes. Scheur de mozzarella in stukjes. Pers het teentje knoflook uit. Verwarm de oven voor op 190 graden C. Leg de grroenten en het brood, om en om, dakpansgewijs in een ovenschaal. Verdeel hierover de blokjes ontbijtspek. Bestrooi het geheel met mozzarella. Klop de ieren los en doe de tijm, melk en knoflook erbij. Breng het eimengsel op smaak met peper en zout. Verdeel het eimengsel over het brood-/groentenmengsel in de ovenschaal. Bak de gratin in ca. 35 minuten in het midden van de oven gaar.

Serveersuggesties

Uitstekend gerecht om restjes op te maken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit franse groenten- en broodgratin recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven