Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eenvoudige broccoli ovenschotel recept
Eenvoudige broccoli ovenschotel recept

Eenvoudige broccoli ovenschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de broccoli beetgaar. Rul het gehakt in een koekenpan. Voor de smaak is het handig om het gehakt te kruiden. Maak de puree klaar volgens de bereidingswijze op het pak. Als de broccoli gaar is dan giet je het af en doe je het in een ovenschaal. Doe daarboven geraspte kaas (hoeveel is afhankelijk van je eigen smaak). Daarboven leg je het gehakt en tenslotte de puree er boven op. Voor de echte kaasliefhebbers kun je bovenop de puree ook nog een laagje kaas strooien. Doe de ovenschotel dan 45 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden C.

Serveersuggesties

I.p.v. het gehakt kun je natuurlijk ook andere vleessoorten gebruiken die je lekker vindt en die in kleine stukjes snijden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit eenvoudige broccoli ovenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven