Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Crumble vis - courgette recept
Crumble vis - courgette recept

Crumble vis - courgette


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de courgettes, snijd de boven- en onderkanten weg en rasp ze grof. Verhit de olijfolie en fruit de courgettes en de knoflook 5 tot 10 minuten op hoog vuur tot ze drooggebakken zijn. Breng op smaak met peper en zout. Klop intussen de eieren op met de plattekaas, 20 gram parmezaan en wat peper en zout. Snijd de kabeljauw in blokjes. Draai het vuur lager wanneer de courgettes klaar zijn en roer er het eiermengsel en de visblokjes door. Verdeel deze bereiding over individuele schaaltjes of een ovenschotel voor vier personen. Verwarm de oven voor op 180C. Meng voor het crumbledeeg met je handen de bloem, boter, pijnboompitten, 40 gram parmezaan en wat zout. Verdeel dit deeg over de visbereiding en bak 35 tot 40 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit crumble vis - courgette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven