Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Concarne tomaten recept
Concarne tomaten recept

Concarne tomaten


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Was de tomaten en snijd er een kapje als deksel af. Hol de tomaten voorzichtig uit en hak de zaadlijsten fijn. Hak de helft van de tomatenkapjes ook fijn.
Pel en snipper voor de chili de uien en de knoflook. Giet de bonen af, spoel ze kort onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
Verhit de olie in een pan en bak er het gehakt al roerend rul in. Fruit de ui en de knoflook kort mee. Voeg de tomatenpuree toe en bak hem kort mee.
Voeg de gehakte tomaat toe en breng aan de kook. Breng op smaak met zout en peper en paprikapoeder. Kook ca. 15 minuten op laag vuur, voeg de bonen toe.
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Rasp intussen de kaas. Roer de crème fraîche en de kaas door elkaar.
Bestrooi de binnenkant van de tomaten met de chilivlokken. Verdeel de chili con carne erin. Verdeel het kaasmengsel er gelijkmatig overheen. Zet de gehalveerde tomatendeksels schuin op de tomaten. Bak ca. 25 minuten in de oven

Serveersuggesties

Lekker met brood of rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit concarne tomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven