Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chorizobrood recept
Chorizobrood recept

Chorizobrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op de temperatuur die op het blikje croissantdeeg staat. Kook de rijst zoals op het pak staat aangegeven. Ondertussen heb je tijd om de chorizo, feta kaas, prei en ananas in stukjes en ringen te snijden. Als de rijst gaar is, meng je er de prei, chorizo, feta en ananas doorheen. Rol de helft van het croissantdeeg uit op een bakplaat met bakfolie. Leg de bodem vol met het rijstmengsel en leg vervolgens de andere helft van het deeg eroverheen. Maak het overal vast aan de bodem en zet in de oven. Houd voor de baktijd de tijd aan die op het blikje staat aangegeven.

Allergenen Informatie

Voor dit chorizobrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven