Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Canneloni met rundergehakt in tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het gehakt met de kruiden, zeer klein gemaakte broccoli, ei en zout tot een massa. Maak langwerpige gehaktballetjes en vul hiermee de cannelonibuisjes. Leg deze in een ovenschaal met een halve cm. ruimte ertussen. De saus: Bak het gehakt rul in een beetje olie, voeg de 2 gesnipperde uien toe. Bak tot de uien glazig worden en voeg de kruiden en het zout toe. Fruit ook nog even de tomatenpuree mee, blus daarna af met water. Giet de saus over de canneloni. Deze moet onder staan. 40 minuten op 180C in het midden van de voorverwarmde oven plaatsen. Eet smakelijk.

Serveersuggesties

Lekker met verse rauwkost of sla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit canneloni met rundergehakt in tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Canneloni met rundergehakt in tomatensaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • Dat staat al in het recept: gehakballetjes l a n g w er p i g maken. ;)
    Bezoeker gaf dit recept op 13 februari 2016 4 uit 5 sterren
  • Heel leuk en lekker cannaloni, maar kan iemand mij vertellen hoe je dat gehaktmengsel erin krijgt zonder de neiging te krijgen het tegen je tegeltje te kwakken? Dat houd mij namelijk tegen er weer aan... Lees reactie
    Bezoeker gaf dit recept op 10 juli 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven