Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bruine Bonenschotel recept
Bruine Bonenschotel recept

Bruine Bonenschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappelen koken en puree maken. Ui fruiten in koekenpan, gehakt erbij doen en rullen. Peper en zout toevoegen en eventueel, als het je smaak is, knoflook en sambal. Op het laatst de bruine bonen erbij doen. Mengsel in een ondiepe ovenvaste schaal doen. Appel in dunne schijfjes snijden en in een laagje op het bonenmengsel in de schaal doen. Daarbovenop de aardappelpuree verdelen en tot slot een dun laagje paneermeel. Schaal ongeveer 25 minuten in de oven op 200 tot 225 graden C. Er moet zich een knapperig korstje bovenop vormen.

Serveersuggesties

Serveren met appelcompôte.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bruine bonenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven