Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bruine-bonen filosoof recept
Bruine-bonen filosoof recept

Bruine-bonen filosoof


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de gesnipperde ui in de boter bruin en voeg de gare bruie bonen, het bonenwater, de kruiden en het zout er aan toe. Laat de massa een kwartiertje stoven, haal de kruidnagel en het laurierblad eruit en schep alles in een vuurvaste schaal. Snijd de aardappelen in dikke plakken en leg ze op de bonen. Bestrooi alles nu met een dun laagje paneermeel, smelt de boter en giet die over de schotel. Zet de schotel in de oven om er een mooie bruine korst op te laten komen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bruine-bonen filosoof recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven