Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoli/pasta schotel recept
Broccoli/pasta schotel recept

Broccoli/pasta schotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Kook de macaroni zoals beschreven op de verpakking. Bereid de broccoli in kleine bloemetjes en kook deze net beetgaar, ongeveer 10 minuutjes. Bak het rundergehakt rul, voeg de ui toe en bak deze ook even mee. Breng het op smaak met een teentje uitgeperste knoflook, peper en zout. Bereid de witte saus zoals beschreven op de verpakking en voeg als laatste naar eigen smaak parmezaansekaas toe (ongeveer 40 gram) Doe de broccoli en het gehaktmix in een ovenschaal en voeg daarboven de macaroni op. Strooi nog een beetje parmezaanse kaas over de macroni. Zet de schaal 15 minuten in de voorverwarmde oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broccoli/pasta schotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven