Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Britse cottage pie recept
Britse cottage pie recept

Britse cottage pie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vet de ovenschaal in of bekleed hem met bakpapier. Klop het ei los. Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water met zout. Giet af. Snipper de uien. Snijd de champignons in stukjes. Rul tijdens het koken van de aardappelen het gehakt in een koekenpan gedurende ca. 10 minuten. Voeg de gesnipperde uien en de in stukjes gesneden champignons toe en bak ze gedurende ca. 5 minuten mee. Meng de mosterd erdoor heen. Breng op smaak met peper en zout. Schep het gehaktmengsel in de ovenschaal. Verwarm de oven voor op 220 graden celcius. Voeg de slagroom en het losgeklopte ei toe aan de afgegoten aardappelen en stamp de aardappelen fijn. Meng er de kaas door. Verdeel de bevroren snijbonen over het gehaktmengsel en dek af met de puree. Verwarm de ovenschaal gedurende 2 5 minuten bij 220 graden celsius.

Serveersuggesties

Eventueel 1 dag van te voren bereiden. Verwarm op de dag van serveren de pie gedurende een kwartier op 180 graden celcius.

Allergenen Informatie

Voor dit britse cottage pie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven