Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerenovenschotel met lamsvlees recept
Boerenovenschotel met lamsvlees recept

Boerenovenschotel met lamsvlees


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bereidingswijze:
Doe het vlees in een grote ovenschaal. Voeg de wijn, cognac, olie, laurierblaadjes, knoflook, thijm en zout en peper toe. Schaal afgedekt 12 uur laten staan op een koele plaats. Doe het doorregen gerookt spek, vers mager spek, pastinaken, uien, tomaten, olijven en fijngesneden kruiden toe in de ovenschaal en meng alles goed met elkaar. Verwarm de oven voor op 180 graden celsius en laat ongeveer 2,5 uur bakken. Een paar keer door roeren. Voor het serveren de peterselie er over strooien.

Serveersuggesties

Serveer met noedels, gekookte aardappelen of puree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit boerenovenschotel met lamsvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven