Boerenkoolschotel met hüttenkäse

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Wok
  • Braadpan
  • Magnetron
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Schil de en snij ze in plakken.
  2. Kook ze beetgaar, giet af en spoel koud.
    Snij de rode in smalle partjes of kwart ringen.
    Verhit olie in een (grote) wok of braadpan.
  3. Bak de aan.
    Snij de in kleine stukjes en voeg toe aan de .
    Voeg de toe en schep deze regelmatig om, totdat deze een flink deel geslonken is.
    Snij de tomaatjes in smalle reepjes of stukjes en voeg toe aan de .
  4. Voeg een beetje toe en kook de hierin zo goed als gaar.
  5. Breng op smaak met een beetje zout en peper.
    Leg de helft van de aardappelplakken in een ovenschaal of verdeel ze over eenpersoonsovenschaaltjes.
  6. Schep hierop de helft van het boerenkoolmengsel, herhaal dit nogmaals.
  7. Verdeel de huttenkase over de ovenschaal(tjes).
  8. Strooi de eroverheen.
    Bak de schotel in 15 - 20 minuten warm en goudbruin (200 graden in de oven of gebruik bij de combi-magnetron de combinatie grill en magnetron.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kookroom en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kookroom en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
369 kcal
18%1476 kcal
Vetten
6 g.
9%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
48 g.
18%192 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Boerenkoolschotel met hüttenkäse