Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerenkoollasagne recept
Boerenkoollasagne recept

Boerenkoollasagne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven op 200C voorverwarmen. Gehakt met de kruiden bakken. Vlees uit de pan halen of een andere pan pakken en de boter verhitten, de boerenkool 5 minuten bakken. Boerenkool flink met aromat en peper bestrooien en goed roeren. De mix voor de saus bereiden met melk in plaats van met water, verder volgens de gebruiksaanwijzing. In schaal laagje saus scheppen, vervolgens laagje lasagnebladen, laagje boerenkool en een laagje gehakt. Herhalen tot alles is gebruikt en eindigen met saus. Lasagne met kaas bestrooien en in ca. 30 minuten gaar en bruin laten worden.

Allergenen Informatie

Voor dit boerenkoollasagne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven