Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bloemkool-gehakt ovenschotel recept
Bloemkool-gehakt ovenschotel recept

Bloemkool-gehakt ovenschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 180 C. Ondertussen aardappelen koken en puree van maken of zakje aardappelenpuree gebruiken. Bloemkoolroosjes voorkoken maar niet gaar. Het gehakt kruiden met de nasikruiden en rullen. Zakje kaassaus klaarmaken. In ovenschaal op de bodem aardappelenpuree uitstrijken en daar overheen het gerulde gehakt leggen, daarover heen de bloemkoolroosjes met wat zout besrooidt en daar overheen giet je de kaassaus. Hierop paneermeel strooien en klontjes boter eroverheen verdelen. (Zuinig kaas heeft ook al vet).
Ovenschotel 10 mon in oven zetten en laatste 5 min. schaal onder de grill zetten voor een heerlijke korst.

Serveersuggesties

Eet Smakelijk, lekker met glaasje witte wijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bloemkool-gehakt ovenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven