Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bleekseldeij ovenschotel recept
Bleekseldeij ovenschotel recept

Bleekseldeij ovenschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen en maak er een puree van.
Snijd de bleekselderij in stukjes van 2 cm en kook deze gaar in het bouillonblokje in zo'n 20 minuten.
Maak een saus door de boter te smelten, bloem er door te roeren en daarna scheutje voor scheutje de bouillon (groentevocht van de selderij) er door te roeren.
Snijd de ham in kleine blokjes en roer deze samen met de kaas door de saus. Saus op smaak maken met peper, zout en nootmuskaat.
Vet een ovenschaal met boter in. Vul de schaal met laag aardappelpuree, de saus, de selderij en tot slot nog een laagje puree. Bestooi de schotel dun met paneermeel en rasp er heel dun wat klontjes boter over. Daarna 30 minuten in de oven van 200 graden celsius.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bleekseldeij ovenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven