Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met groenten recept
Biefstuk met groenten recept

Biefstuk met groenten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Neem vier vellen aluminiumfolie van 25 x 25 cm en verdeel vlees, paprika, paddestoelen en wortel over de vellen. Vermeng droge sherry, zevenkruidenpoeder en soja en giet dit mengsel over de porties. Vouw de pakjes dicht, en bak ze 15 minuten in een oven op 200 graden Celcius. Vermeng de ingrediŽnten voor de saus: citroensap, sinaasappelsap, soja en dashi en verdeel het over 4 kommetjes. Open de pakjes, garneer met een plakje sinaasappel en daarop wat peperringetjes. Serveer de dipsaus apart.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk met groenten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven