Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aubergine-tomaatschotel recept
Aubergine-tomaatschotel recept

Aubergine-tomaatschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de aubergine in plakken, bestrooi ze met peper en zout en laat ze even uitlekken op een keukenrol. Snipper de ui en snijd de tomaat in plakken. Grill de aubergineplakken en leg ze onder in een ingevet ovenschaal. Bak de gehakt rul samen met de uien, peper, zout en knoflook en roer de philadelphia er doorheen. Schep het mengsel op de plakken aubergine en leg daar de tomaten op. Stooi er wat peper en zout overheen samen met verkruimelde feta. Zet de schaal in de voorverwarmde (175 graden C.) oven en bak het af in 22.5 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aubergine-tomaatschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven