Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperges op een bedje van beenham recept
Asperges op een bedje van beenham recept

Asperges op een bedje van beenham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de asperges in 6 minuten beetgaar in water met een beetje zout. Leg de beenham onder in een vuurvaste schaal en leg de asperges daarop.
Meng de crême fraiche met het ei en de kaas goed door elkaar en giet dit mengsel over de asperges. Plaats de schaal ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Serveren met gebakken krieltjes bestrooid met wat fijn gesneden bieslook.

Serveersuggesties

Lekker met een zoete witte wijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit asperges op een bedje van beenham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven