Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Antilliaanse bonenschotel recept
Antilliaanse bonenschotel recept

Antilliaanse bonenschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de ui en het knoflookteentje en snipper deze. Maak de paprika schoon en snijd deze in kleine reepjes. Ontvel de tomaat en snijd deze in stukjes. Maak de bleekselderij schoon en snijd deze in stukjes. Wel de rozijnen eventjes in een kom met warm water en laat ze dan uitlekken. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook glazig. Voeg dan de chilipoeder, paprika, tomaat, bleekselderij en rozijnen toe en roerbak alles 5 minuten. Doe dan de bonen, de kokos, een scheutje warm water en 2 eetlepels peterselie erbij, schep het mengsel door elkaar en laat de bonen warm worden. Breng het gerecht op smaak met zout en tabasco. Bestrooi het gerecht met de rest van de peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit antilliaanse bonenschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven